Tanáraink

Ádám Dorottya

23 éve foglalkozom mozgásművészettel, a balettól a néptáncon át a versenytáncig. Színházi tánc szakon végeztem, majd Debrecenben mazsorett oktatóit szereztem. 4 évig koreografáltam a Sátoraljaújhelyi Latabár Színházban, valamint 6 éve cirkuszokkal, bűvészekkel dolgozom együtt. 5 éve álmodtam meg a D-Dance Companyt, ami azóta kiegészült tánckellékessel: D-Dancedress, 1 éve aktívan DJ-zek a bachata világában, illetve 1 éve versenyszervezéssel is foglalkozom: Caribbean Dance Cup néven. A tanítás mellett partneremmel, csapataimmal aktívan versenyzek, Németh Gábor bűvész, illuzionista állandó asszisztense és koreográfusa vagyok. 

Carlos Blanco

A Tánc számomra nem csak hétvégi lazulást jelent. Megtanít mindenkit arra a kölcsönös tiszteletre aminek ott a helye a Női – Férfi kapcsolatokban. A Tánc által egy új Világ nyílt meg előttem ami azóta is meghatározó szerepet tölt be az életemben. Ahogy fejlődtem és képeztem magam egyre nyilvánvalóbb volt számomra, hogy az oktatás irányában vagyok igazán elememben. Átadni a tudást és látni ahogy fejlődnek a Tanítványok ez értékes és felbecsülhetetlen számomra.
Eddigi tanáraimnak rengeteget köszönhetek, hiszen tökéletesen megalapozták és a különféle stílusokkal bővítették a repertoáromat!

Szinyéri Lilla

Gyerekkorom óta életem része a sport, nem emlékszem olyan időszakra, amikor ne mozogtam volna rendszeresen. Közel 10 évnyi jazzbalettet követően kezdtem kipróbálni más műfajokat a táncon belül: latin versenytáncot, salsát, bachatát; mellette pedig elkezdtem intenzíven edzeni, főleg saját testsúlyos vonalon. Pályaválasztás előtt állva már nem volt kérdés, hogy ez az én utam, így sportszakmai egyetemet választottam. Emellett elvégeztem két tanfolyamot: a csoportos fitness instruktorit és a személyi edzőit, hogy belevághassak az óratartásba.
Az évek során alapvetővé vált számomra az aktív életvitel, a rendszeres sport, és minden, ami ezzel jár: magasabb energiaszint, kevesebb stressz, nagyobb teljesítőképesség, saját határaim átlépése, önbizalom, a saját magamról alkotott kép megváltozása.
Célom, hogy tovább tudjam adni a sport szeretetét minden pozitív hatásával együtt, és hogy hosszútávon a mozgás rendszeressé, a mindennapok részévé tudjon válni.