Tanáraink

Ádám Dorottya

Bachata, Salsa, Mazsorett, Showtánc

23 éve foglalkozom mozgásművészettel, a balettól a néptáncon át a versenytáncig. Színházi tánc szakon végeztem, majd Debrecenben mazsorett oktatóit szereztem. 4 évig koreografáltam a Sátoraljaújhelyi Latabár Színházban, valamint 6 éve cirkuszokkal, bűvészekkel dolgozom együtt. 5 éve álmodtam meg a D-Dance Companyt, ami azóta kiegészült tánckellékessel: D-Dancedress, 1 éve aktívan DJ-zek a bachata világában, illetve 1 éve versenyszervezéssel is foglalkozom: Caribbean Dance Cup néven. A tanítás mellett partneremmel, csapataimmal aktívan versenyzek, Németh Gábor bűvész, illuzionista állandó asszisztense és koreográfusa vagyok. 

Blackpool Tower Circus – Anglia

Fővárosi Nagycirkusz – Budapest

Latabár Színház – Sátoraljaújhely

Vegas, Németh Gábor önálló bűvészestje – Ram Colosseum

Art of Magic, a mágia művészete

Utazó Budapest Nagycirkusz – Szlovákia

Carlos Blanco

Bachata

“A Tánc számomra nem csak hétvégi lazulást jelent. Megtanít mindenkit arra a kölcsönös tiszteletre aminek ott a helye a Női – Férfi kapcsolatokban. A Tánc által egy új Világ nyílt meg előttem ami azóta is meghatározó szerepet tölt be az életemben. Ahogy fejlődtem és képeztem magam egyre nyilvánvalóbb volt számomra, hogy az oktatás irányában vagyok igazán elememben. Átadni a tudást és látni ahogy fejlődnek a Tanítványok ez értékes és felbecsülhetetlen számomra. “

Eddigi tanáraimnak rengeteget köszönhetek, hiszen tökéletesen megalapozták és a különféle stílusokkal bővítették a repertoáromat!