Tanáraink

Ádám Dorottya
Bachata, Versenytánc, Majorett

19 éve foglalkozom mozgásművészettel, a balettól a néptáncon át a versenytáncig. Színházi tánc szakon végeztem. 4 évig koreografáltam a Sátoraljaújhelyi Latabár Színházban, valamint 5 éve cirkuszokkal, bűvészekkel dolgozom együtt. 9 éve tanítok, 1,5 éve álmodtam meg a D-Dance Companyt. A tanítás mellett partneremmel, csapataimmal aktívan versenyzek, Németh Gábor bűvész, illuzionista állandó asszisztense és koreográfusa vagyok, valamint Debrecenben jelenleg  majorett oktatói tanfolyamon tanulok.

  Referencia:
Blackpool Tower Circus - Anglia,Blackpool
Fővárosi Nagycirkusz - Budapest
Latabár Színház - Sátoraljaújhely
Vegas, Németh Gábor önálló bűvészestje - Ram Colosseum, Budapest
Art of Magic, a mágia művészete
Utazó Budapest Nagycirkusz-Szlovákia

Kiss Zoltán
Versenytánc, Moderntánc

Latin versenytánccal kezdtem és 12 évig ez maradt a fő vonal a táncon belül, végül "A" osztályban fejeztem be a versenyzést. Közben tanultam salsát, boogie-woogiet, hip-hop-ot is, az utóbbi években pedig a kortárs-modern tánc és a bachata, amivel foglalkozom. 2016-ban végeztem kortárs-modern szakon a Premier Művészeti Iskolában, jelenleg Ádám Dorkával dolgozom együtt latin fúziós koreográfiákon és Újszászi Dotty Consla projektjében veszek részt A tánc számomra beszéd, aminek megvan a maga nyelvtana, szókészlete és minél gazdagabb ez a szókészlet, minél több nyelven tudok beszélni, annál finomabban tudok kommunikálni a világgal.

  Referencia:
"B" Orszàgos Bajnoki döntő
Hazai, nemzetközi versenyeken dobogós helyezések
2010,2012 Corfu, Greece, Golden Beach Bar
2013, 2014 Color Line, Color Magic

Takács Anasztázia
Hatha yoga
Számomra a tánc a szenvedély, a tűz, a boldogság a szomorúság és az igazi önvaló megtestesítője. 3 éves korom óta táncolok. A kubai tánccal, pontosabban a salsa-val 2008-ban találkoztam és azóta a rabja lettem a latin ritmusoknak. Az évek során több fellépőcsapat tagja is voltam, pl. Daniel & Desiree World Team Project -Ladies Teamnek és a D-Dance Company versenyző csapatának. Táncstílus jártasságok: salsa, bachata, kizomba, reggaeton, brazil samba.   Yoga
A hatha jóga világába 2014-ben csöppentem bele és azóta is gyakorolom, amikor csak tudom. Míg a táncban a tombolást és az energia robbanást tapasztalom, addig a jóga a belső nyugalmat, a testi és lelki kiegyensúlyozottságot adja Nekem, és így a kettő együtt az élet harmóniáját nyújtja számomra. A jóga több, mint a mozgásgyakorlatok összessége, hiszen a testünk elvégzi a gyakorlatsorozatokat és eközben légzéstechnikákat, a jelenben való lét megtapasztalását, önfegyelmet és a saját bensőnkre való figyelést is megtapasztalhatjuk.

 V. Copa Salsa Competition - 3. hely - Kubai casino rueda

1.hely RNB és Reggaeton egyéni versenyszàm

2011-ben a Fodrászhoz Mentem 82’ című szatirikus dráma táncos jeleneteit koreografáltam

2011-ben az RTL Klub reggeli műsorában szerepeltem