Új óra típussal bővül az órarendünk

Új óra típussal bővül az órarendünk, mely nem más, mint a HATHA YOGA

Kezdő hatha yoga indul február 8.án!

Mi is az a hatha yoga?
A Hatha jóga egy rendszer, amelynek részét képezik a testgyakorlatok, azaz ászanák, a légzés és szabályozásának gyakorlata (pránájáma), a tisztító eljárások és a meditáció.
Ennek jóga a jógafolyamatnak az a célja, hogy a gyakorló a Hatha Jóga gyakorlásán keresztül dinamikus egységet alkosson fizikai, érzelmi, mentális és spirituális síkon is, mert a Hatha Jóga filozófiája az egyensúly és a harmónia tökéletességének elérése.

“Már gyermekként éreztem, hogy kereső vagyok, ami annyit jelent, hogy állandóan azt kérdezgettem ki vagyok én és honnan jöttem. Akkor még nem tudtam, hogy merre tart az életem, csak azt, hogy szeretném tudni a kérdéseimre a választ. Sok-sok év telt el az óta, hogy megfogalmazódtak bennem ezek és az ezekhez hasonló kérdések, de eljött a 2014-es év, s ekkor találkoztam egy olyan megfoghatatlan dologgal, ami elkezdett ráterelni egy valódi, kalandokkal, változásokkal, szeretettel teljes útra, amely által kezdtem/kezdem megérteni és tapasztalni ki is vagyok én igazából. Ennek az útnak a kezdete nem volt más, mint a Hatha jóga.
Akkortájt egy súlyos betegségben szenvedtem, s mivel annyira le voltam merülve lelkileg és fizikailag is, a leges legelső jógaórám „csak” légző, egy-két nyújtó gyakorlatból és ráhangolódásból állt. Sosem fogom elfelejteni azt a pillanatot, amikor ezen gyakorlatok elvégzését követően újra elkezdtem érezni a saját, belső energiám. A bennem lévő feszültség, fájdalom és kétségbeesés elkezdett feloldódni és éreztem, hogy elindultam a gyógyulás útján.
A Hatha jóga gyakorlása által egy olyan csodálatos folyamatban részesülhetünk, mely segít megérteni önmagunkat, s közben folyamatosan fejlődhetünk lelkileg, mentálisan és fizikálisan, valamint energikusabbá, egészségesebbé válhatunk. Igazából rengeteg pozitív hatása van, de amit elsőként tapasztaltam az nem volt más, minthogy megértettem, hogy ami után kutatok azt nem azáltal fogom megtalálni, hogy utazok a világban, vagy, hogy más emberektől kapok információkat, visszaigazolásokat, megerősítéseket, vagy éppen elutasításokat, hanem saját magamban kell keresnem a válaszokat.” (Anasztázia)

“A jóga egy lámpás, amely, ha meggyújtjuk, többé nem halványul el. Minél jobban gyakorolsz, annál fényesebb a lángja.” (B.K.S. Iyengar)

Órát vezeti : Takács Anasztázia

Árak:
2000 Ft/óra
5 alkalmas bérlet 9000 Ft
10 alkalmas bérlet febr. 15-ig 15.000, aztán 18.000

Helyszín: Végtelen Szivárvány Központ,
1055 Budapest Stollár Béla utca 22., 18as kapucsengő
Időpont:
minden szerdán 18.45-20.15 (1,5 óra)

További info:
http://vedayoga.hu/
http://d-dancecompany.com/

https://www.facebook.com/events/190523784757274/

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! 🙂