D-Dance Camp

2020 – Balatonfüred

Különleges táborunk volt 2020-ban, hiszen a Covid hatására, sajnos sokan nem tudtak részt venni eseményünkön, mégis közel 100 fővel foglaltuk el Füredet. Idén új programokkal kedveskedtünk a résztvevőknek és örömmel tapasztaltuk, hogy  más tánciskola táncosai is velünk tartottak!

2019 – Zalakaros

Táborunkat igazán családiasra terveztük most, hiszen tudjuk, hogy sok táncosunk már a gyerköcöket is hozza. Éppen ezért egy 4 csillagos, család-barát szállodát választottunk, ahol a sok-sok tánc mellett, a wellness központ részét is kihasználhattuk!

2018 – Balatonfenyves

Idén is megszerveztük éves táborunkat, azonban ladies táborunk kibővült páros táncokkal is. Közel 100 fő vett részt idén Fenyvesen. Idén: Cseh-Szakál Tiborral, Fonyó Sebastiannal, Stiloval bővült a tanári gárda és persze Ács Bea is velünk volt!

2017 – Balatonszemes

A nyári táborunk Balatonszemesen került megrendezésre. Gyönyörű környezetben, kitűnő felszereltségű helyszínen.

Köszönjük a meghívott tanároknak, valamint külön köszönet Ács Beának, Budapestről és Nora Kocsisnak Csehországból, hogy színesítették edzőtáborunkat!

2016 – Szentendre

2016 őszén először rendeztük meg kizárólag hölgyeknek szóló hétvégénket Szentendrén. Közel 50 részvevővel, 8 tanárral egy remek hangulatú tábort sikerült létrehoznunk!